Teamtraining

Boksfilosofie als teambuilding!

Een workshop met het hele team, waarbij alles in het teken staan van ervaren en heel veel doen! Het boksen wordt tijdens deze teamtrainingen ingezet als metafoor en biedt naast enorm veel plezier, ook enorm veel inzichten in hoe we communiceren, omgaan met druk en bijvoorbeeld feedback durven geven en ontvangen. Naast al dit doen duiken we de diepte in middels een methode die de socratische vraagstelling met de Rationeel- Emotieve Therapie (RET) integreert, het bekende socratisch coachen. 

Middels verschillende werkvormen, creëren we inzicht in primaire karaktereigenschappen binnen het team en kunnen we reflecteren en de transfer maken naar hoe teams in bepaalde situaties reageren en hoe ze elkaar daarin kunnen versterken en of ondersteunen. Plezier en inzicht gegarandeerd!

Deze unieke teamtraining is speciaal ontwikkeld voor organisaties en bedrijven die in beweging willen komen en de zaken eens vanuit verschillende perspectieven willen zien.

Meer informatie?

Graag meer informatie? Mail ons via info@wereldvansofie.nl of bel ons op 0384545208. Wij sturen je desgewenst onze informatie toe.

Pakken jullie de socratische bokshandschoenen op?