Bokscoaching individueel

Bokscoaching Zwolle

Doen en ervaren, dat zijn de twee dingen waar het om gaat bij agogisch boksen. Wij laten je graag kennismaken met alle technieken en werkvormen die hierop gericht zijn.

Onze trainers zijn gecertificeerd 'boksend opvoeden' trainers en gaan met enorm veel enthousiasme en passie met jou aan de slag om binnen vijf bijeenkomsten meer zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en gewoon weer lekker in je vel zitten. Hiervoor maken we gebruik van de pedagogische waarden van boksen en zetten we boksen in als agogisch en coachend middel. 

Tijdens de trainingen bokscoaching leer je jezelf pas echt kennen. Geen ellenlange gesprekken, maar korte terugkoppelingen over wat jij ervaart en doet tijdens de boksoefeningen. Dit zorgt voor nieuwe inzichten waarmee je vooruit kunt en obstakels ook echt kunt aanpakken. Heel veel doen en ervaren dus!

Daarom Kies je voor Boksend Opvoeden:

  • Boksen met zelfbeheersing
  • Boksen met een zelfbewust strategisch en tactisch plan
  • Boksen in een pedagogische en veilige omgeving
  • Vergroten van het zelfvertrouwen gegarandeerd door deze unieke cursus!

Onze trainers zijn aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en opgeleid om boksen in te zetten als agogisch middel. Daarnaast hebben zij in ieder geval een pedagogische achtergrond op HBO niveau (SPH/MWD/Pedagogiek). Tevens draaien zij al behoorlijk wat jaren mee binnen hun vakgebied en specialisatie. Durf jij de bokshandschoenen aan te doen met ons? Wij wel, boks!

Meld je aan voor bokscoaching