Opleidingen Wereld van Sofie

Kwaliteit in weerbaarheid 

De Wereld van Sofie staat voor hoogwaardige opleidingen die (helemaal op het gebied van de filosofie) een brug slaan tussen theorie en praktijk. De opleidingen staan voor verdieping en deskundigheid en wij geven je de handvatten die je nodig hebt om weerbaarheidstrainingen of filosofie lessen bij jou op school, in de organisatie of praktijk zelfstandig vorm te geven. Dat betekent veel doen, veel ervaren en heel veel beleven!

Met de Wereld van Sofie geef je je niet op voor een algemene cursus of opleiding, waarna je zelf het wiel maar moet gaan uitvinden. Maar een kant en klaar trainingsprogramma waar je direct mee aan de slag kunt. De allerbeste, leukste en meest effectieve werkvormen komen in deze weerbaarheidstraining terug en bieden jou alle handvatten die je nodig hebt om het verschil te maken en kinderen te laten groeien in hun zelfvertrouwen en eigenwaarde.  

Kwaliteit

Omdat wij geloven in de kracht van het onderwijsprogramma Wereld van Sofie zijn wij van mening dat de kwaliteit van onze cursussen van groot belang is, onze trainers van de opleidingen zijn dan ook zelf zeer ervaren in het filosoferen met kinderen en het verzorgen van verschillende weerbaarheidstrainingen. Wie traint, is ook actief in de praktijk, hierdoor blijft de kennis op peil en de aandacht scherp. Tevens waarborgt dit een voortdurende transfer tussen theorie en praktijk in de door ons aangeboden opleidingen.

Maak kennis met de opleiding Weerbaarheidstrainer