Pedagogiek binnen weerbaarheidstrainingen

Je leert welke rol je als pedagoog kunt hebben binnen weerbaarheidstrainingen en welke ontwikkelingsstadia kinderen allemaal doorlopen. Na de training heb je een goed beeld van hoe de reguliere ontwikkeling bij kinderen en jongeren loopt en weet je hoe je daarin eventueel binnen trainingen kunt bijsturen. 

Werkvormen: Kennisoverdracht • Verwerkingsopdrachten 

Na deze training:

Heb je zicht op de verschillende ontwikkelingsstadi van kinderen en jongeren en kun je dat verwerken in de trainingen en coaching. 

  • Je leert wat bekende pedagogen voor ideeën hebben over de pedagogiek. 
  • Krijg je inzicht in verschillende pedagogische stromen en leer je welke invloed ze hebben op onze trainingen en rol als trainer. 
  • Je leert werkvormen af te stemmen op de verschillende ontwikkelingsfasen die kinderen en jongeren doorlopen.
  • Je leert hoe je kinderen professioneel kunt ondersteunen in hun ontwikkeling.

De training bestaat uit een middag.

Trainingsdata:

Deze training vindt plaats op vrijdag 22 maart, in Zwolle. De trainingsdagen zijn van 13:00 tot 16:00 en vinden plaats in Zwolle. Volgeboekt. 

Voor wie?

De training is bestemd voor iedereen die werkt in het onderwijs of welzijnssector en die affiniteit heeft met de onderwerpen weerbaarheid, groepsdynamica, psycho-sociale weerbaarheid en kinderen.

Voor iedereen die:  

  • Kennis wil hebben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de pedagogiek.
  • Een brug tussen pedagogiek en weerbaarheid zoekt. 
  • Dit wil verwerken in zijn of haar eigen trainingen. 

Investering

De kosten voor de training bedragen € 275. Onze cursussen zijn vrijgesteld van Btw. Werkmappen, Koffie/thee, lunch, trainingsmateriaal zijn inbegrepen.

Validering

De Wereld van Sofie voldoet volgens de Registercommissie aan de gestelde kwaliteitseisen en worden relevant geacht voor leraren. Onze opleidingen en cursussen zijn gevalideerd door registerleraar met 58 registeruren en zijn vrijgesteld van BTW.

Certificaat

Na het volgen van deze training krijgt u een bewijs van deelname met vermelding van de gevolgde inhoud en studielast. 

Locatie

Zwolle

Meer informatie?

Graag meer informatie over deze training? Mail ons via [email protected] of bel ons op 0384545208. Wij sturen u desgewenst onze informatie toe.