Kinderen vinden het vaak moeilijk om over problemen te praten. In spel en middels beweging kunnen kinderen zich beter uiten en kan er gericht gewerkt worden aan meerdere thema's. Met spel en beweging als middel kan een kind ontspannen, gedachten en gevoelens uiten, waardoor een gestagneerde ontwikkeling weer op gang wordt gebracht. In mijn trainingen zoek ik dan ook altijd naar een optimale afstemming tussen beweging en taligheid. 

Bianca is na de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener ruim 8 jaar werkzaam geweest in de Jeugdhulpverlening op verschillende behandelgroepen. Toen ze merkte dat veel kinderen en jongeren vastliepen door onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden, wilde ze niets liever dan daar vroegtijdig op in kunnen zetten. Om die reden besloot ze in 2010 de twee jarige Post HBO opleiding Speltherapie bij Christelijke Hogeschool Ede te volgen en heeft deze succesvol afgerond. Sindsdien is ze werkzaam als Speltherapeut en Marietje Kessels Trainer binnen Stichting Vechterweerd, heeft zij een eigen praktijk KinderenVoorop en is zij als gastdocente betrokken bij meerdere opleidingen tot kindercoach.

Bianca is getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen, in haar zeldzame vrije tijd beoefent Bianca Yoga, doet ze aan Crossfit en is wandelen in de natuur een van haar passies.  

Studies
Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Windesheim)
Speltherapie (CHE)

Activiteiten
Eigenaar praktijk KinderenVoorop
Kindercoach / Weerbaarheidsdocente
Lid van de Vereniging van Speltherapeuten
Lid BPSW, beroepsvereniging van professionals in sociaal werk
Gecertificeerd KIES trainer
Gecertificeerd Rots en Water trainer
Gecertificeerd SOVA trainer.