Vanuit de 'Wereld van Sofie' verzorg ik met passie, speelse en inspirerende lessen, aan cursisten binnen de opleiding tot weerbaarheidstrainer. Casper neemt een schat aan ervaring mee en verzorgt al meer dan 15 jaar weerbaarheidstrainingen, faalangst-trainingen en groepsdynamische trainingen in binnen en buitenland. Daarnaast heeft hij zich de laatste jaren beziggehouden met de methodiekontwikkeling omtrent psycho-fysieke weerbaarheidstrainingen en groepsdynamica.

Casper is getrouwd met Bianca en vader van drie kinderen. Hij is betrokken geweest bij de oprichting van meerdere landelijke opleidingen tot weerbaarheidstrainer en fungeert als examinator en gastdocent als een zeer ervaren opleider. Naast een passie voor weerbaarheid, heeft Casper een passie voor filosofie en stoeien. In zijn vrije tijd bezoekt Casper graag een socratisch cafe en beoefend hij Braziliaans JiuJitsu.


Studies:
Sociaal Pedagogische Hulpverlening (Windesheim)
Filosofie (UU)
Post HBO Weerbaarheidsdocent (HU)
Filosoferen met Kinderen (HVO)
Socratisch gespreksleider (ISVW)

Activiteiten:
Directeur Stichting Vechterweerd
Bestuurslid van de Stichting Kenniskring Weerbaarheid (SKW)
Lid van het NMv, de beroepsvereniging voor professionals in Mediation.
Lid Nederlandse Boksbond.
Examinator bij de Hogeschool Utrecht.
Examinator ROC midden Nederland.
Gastdocent bij de Post HBO opleiding weerbaarheidsdocent te Utrecht.

Casper verzorgt trainingen, workshops en cursussen rondom de thema’s psycho-sociale weerbaarheid, agogisch boksen, klassenmanagement, groepsdynamica in klassen, communiceren met de groep en Filosoferen met Kinderen.