Registerleraar accreditatie

Wereld van Sofie gevalideerd door Registerleraar.

Wereld van Sofie is voor leraren sinds 2017 opgenomen in het aanbod van Registerleraar.nl. De Wereld van Sofie voldoet volgens de registercommissie aan de gestelde kwaliteitseisen en worden relevant geacht voor leraren. Onze cursussen zijn gevalideerd door registerleraar met 58 registeruren.

Leraren die de cursus hebben gevolgd kunnen deze activiteit aan hun registerdossier toevoegen. Met de registratie geeft de leraar aan dat hij zich blijft ontwikkelen en bijdraagt aan een sterke beroepsgroep.

Licentievoorwaarden:

Om de kwaliteit te borgen werkt de WereldvanSofie met een licentiestructuur. Alleen leerkrachten met een geldige licentie mogen 'Wereld van Sofie' lessen geven. De licentie is persoons- en schoolgebonden.

 De licentie omvat o.a.:

  • Het recht om gebruik te maken van de merknaam Wereld van Sofie trainer.
  • Het recht om gebruik te maken van de boeken en materialen die zijn ontwikkeld door Wereld van Sofie.
  • Het recht om als Wereld van Sofie trainer binnen de eigen school of eigen praktijk werkzaam te zijn.
  • Het recht om gratis bijstand te vragen aan de Wereld van Sofie bij de uitvoering op school.

Over Registerleraar

Registerleraar is het beroepsregister voor leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal onderwijs die gaan voor kwaliteit.

Registerleraar.nl is opgezet door de Onderwijscoöperatie en daardoor van, voor en door de leraar. Registercommissies van leraren beoordelen of een activiteit voldoet aan de gestelde criteria.

(bron: registerleraar.nl)